black decorative triangle

TRIXXO Jobs

Nieuws

Wat zijn de voordelen van vakantiewerk?

30 juni, 2020

Met de zomervakantie in zicht is, studentenwerk zowel interessant voor de student als de werkgever.

TRIXXO Jobs opent 4 nieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen

23 juni, 2020

Met de opening van 4 gloednieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen zetten we onze ambities in Vlaanderen verder kracht bij. In Deinze, Oudenaarde en Lokeren werden de nieuwe vestigingen recent geopend, binnenkort komt daar nog een extra kantoor in Sint-Niklaas bij. Het bestaande kantoor in Mariakerke wordt uitgebreid met 2 nieuwe collega’s.

Ontvang je als uitzendkracht vakantiegeld?

16 juni, 2020

Ontvang je als uitzendkracht ook vakantiegeld? Ja natuurlijk, iedereen heeft recht op vakantie en vakantiegeld. Je hebt dan net als een vaste werknemer ook recht op enkel vakantiegeld en dubbel vakantiegeld.

Vier knelpuntberoepen die al even onveranderd blijven

30 mei, 2020

Solliciteren, het is meestal niet onze meest geliefde bezigheid… Maar wist je dat er jobs zijn waar je bijna meteen gegarandeerd werk vindt?

Een goede CV schrijven, hoe doe je dat?

15 mei, 2020

Je CV is het eerste wat een recruiter zal bekijken bij het overlopen van sollicitanten. Doorgaans wordt deze heel kort bekeken, maar hoe kan je er voor zorgen dat jouw CV een goede inhoud heeft?

Productief thuiswerken, tips en tools om te knallen

25 april, 2020

Thuis werken is niet voor iedereen evident. De drive om op tijd op te staan en de hele dag te werken met alle afleidingen van thuis uit, is niet voor iedereen even gemakkelijk. Denk maar aan luide kinderen, het huishoudwerk of gewoon lekker in de zon zitten. Lees verder voor de ultieme tips van het thuiswerken.