black decorative triangle

TRIXXO Jobs

Nieuws

Nieuwe TV campagne - TRIXXO Jobs

25 augustus, 2020

Thomas en Tamara tekenen de toekomst uit.

Muziek op het werk - 3 voordelen

03 augustus, 2020

Iedereen houdt van muziek, we luisteren er naar in de auto, op feestjes, als we met vrienden zijn, noem maar op. Het geeft ons een fijn gevoel en we worden er vrolijk van. Maar muziek heeft niet enkel een positief effect op ons gedurende onze vrije tijd, ook op het werk biedt muziek voordelen.

Werken in tijden van corona - De coronalijn

22 juli, 2020

De coronalijn is de infolijn die is opgestart in functie van de coronacrisis. Ondanks de vreemde situatie, krijgen we veel voldoening van deze job.

Mondmaskers verplicht in onze kantoren

10 juli, 2020

Zoals recent besloten, is het vanaf zaterdag 11 juli verplicht om een mondmasker te dragen in winkels. Hierdoor is het ook verplicht om tijdens het bezoeken van onze kantoren een mondmasker te dragen. Volgende maatregelen worden aangepast op verder advies van de overheid.

Wat zijn de voordelen van vakantiewerk?

30 juni, 2020

Met de zomervakantie in zicht is, studentenwerk zowel interessant voor de student als de werkgever.

TRIXXO Jobs opent 4 nieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen

23 juni, 2020

Met de opening van 4 gloednieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen zetten we onze ambities in Vlaanderen verder kracht bij. In Deinze, Oudenaarde en Lokeren werden de nieuwe vestigingen recent geopend, binnenkort komt daar nog een extra kantoor in Sint-Niklaas bij. Het bestaande kantoor in Mariakerke wordt uitgebreid met 2 nieuwe collega’s.