black decorative triangle

TRIXXO Jobs

Nieuws

Thomas & Tamara, 5 korte vragen aan de marketingafdeling

31 oktober, 2020

Je hebt ze ongetwijfeld al voorbij zien komen. Thomas en Tamara, de nieuwe mascottes van TRIXXO. Je kon ze van augustus tot september in Vlaanderen immers elke dag zien op de kanalen van VTM. In Wallonië schitterden ze op RTL, Plug RTL, Club RTL en TF1. Met deze campagne laten we de negatieve gevolgen van Covid-19 op de arbeidsmarkt achter ons. Er liggen dus vele opportuniteiten, en dat willen we met een positieve boodschap duidelijk maken.

De nieuwe TRIXXO Gazet is er - November 2020

30 oktober, 2020

Een postieve impact op elk vlak | Daar blijven we naar streven.

Uitstel familiedag 2020

23 oktober, 2020

We hebben ons tot het laatste moment volop ingezet om onze familiedag op een veilige manier te laten doorgaan. Vandaag zijn er extra Covid-19 maatregelen genomen door de overheid, waaronder de sluiting van de pretparken. Onze familiedag op 1 november wordt dus uitgesteld.

TRIXXO Familiedag - De veiligheidsmaatregelen in het park

20 oktober, 2020

Wij en Plopsa zetten ons volop in om deze familiedag in alle veiligheid te laten doorgaan. Een overzicht van de belangrijkste maatregelen.

Reserveer je tickets voor de TRIXXO familiedag - 2020

28 september, 2020

Op zondag 1 november nodigen we jou en je bubbel uit in één van de Plopsa-parken voor een gezellige familiedag. Als TRIXXO uitzendkracht of budgethouder heb je recht op 2 gratis tickets voor: Plopsaland De Panne, Plopsa Coo of Plopsa Indoor Hasselt.

Nieuwe TV campagne - TRIXXO Jobs

25 augustus, 2020

Thomas en Tamara tekenen de toekomst uit.