black decorative triangle

TRIXXO Jobs

Nieuws

Een vast contract via uitzendwerk? Natuurlijk kan dat!

28 maart, 2024

Uitzendwerk staat doorgaans bekend als tijdelijk, maar kan wel degelijk leiden tot een vaste job. Of je nu een tijdelijke opdracht vervult, bedrijven helpt om drukke periodes te overbruggen of een vaste medewerker vervangt tijdens diens afwezigheid, er zijn manieren om een interimopdracht om te zetten in een vast contract. Hoe je dat kan doen, lees je hier!

10 playlists om je werkweek te boosten

26 maart, 2024

Ah, de werkweek. Soms voelt het als een eindeloze cyclus van wekkers en deadlines. We kampen allemaal wel eens met een motivatie-, concentratie- of energiedipje. Een streepje muziek kan je stemming, concentratie en productiviteit positief beïnvloeden. Wij stelden een top 10 van Spotify playlists samen om je werkweek te boosten!

TRIXXO & PXL brengen 2.000 uitzendkrachten naar Versuz tijdens Nacht van de Uitzendkracht

19 maart, 2024

Op vrijdag 15 maart feestten maar liefst 2.000 uitzendkrachten gratis in discotheek Versuz tijdens de Nacht van de Uitzendkracht, een initiatief n.a.v. de 10de verjaardag van uitzendbedrijf TRIXXO Jobs, in samenwerking met Hogeschool PXL en Versuz. “Uitzendkrachten spelen een significante rol in de hedendaagse arbeidsmarkt. Ze verdienen het om ook eens in de spotlight te staan”, aldus Jennifer De Keersmaecker, algemeen directeur van TRIXXO Jobs.

Interview: TRIXXO flexi-jobber op weg naar het TRIXXO Theater

13 maart, 2024

We gaven Caroline en haar dochter Valerie een lift naar een concert van Natalia in het TRIXXO Theater. Caroline werkt als flexijobber via TRIXXO Jobs. Op weg naar wat ongetwijfeld een leuke avond ging worden voor beide dames voerden we een gesprek met hen.

Studente Nare Khojoyan aan het woord

05 maart, 2024

Na een stage van anderhalf jaar vervoegde Nare gedurende 2 zomervakanties het team van TRIXXO Jobs in Lokeren als studente. Lees hier meer over haar ervaring.

5 voordelen van werken als uitzendkracht

20 februari, 2024

De snelle wereld van uitzendwerk brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo geven diverse interim opdrachten je carrière een boost, bieden ze flexibiliteit en openen ze de deur naar waardevolle ervaringen.