black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

Iedereen kan leren lassen
28 november, 2018
Deel via:

Onder het motto “iedereen kan leren lassen” hebben enkele van onze HR Consultants en Office Managers een opleiding lassen en CNC gekregen.

Erendiz, opleidingscoördinator van de VDAB in het THOR Park te Genk gaf onze TRIXXO’ ers een rondleiding door het “Metal-lab” van de VDAB. Waarna hij alle nodige vragen beantwoordde en hun toonde hoe lassen en CNC in zijn werk gaat. Zelfs de TRIXXO dames waren onder de indruk van al dit groot metalen geweld.

Na een uitgebreide uiteenzetting over de verschillende lastechnieken en een intense dag kunnen de TRIXXO dames nog meer dan anders tonen dat zij zeker en vast hun mannetje kunnen staan!

Kan je zelf al lassen en ben je op zoek naar een goede job in deze sector? Neem dan contact op met één van onze kantoren en we helpen je verder met het zoeken naar je droomjob… Bij TRIXXO hebben we de geschikte job voor iedereen (en niet enkel in de metaalsector hoor…). Aarzel niet en wie weet rijd jij binnenkort in een Porsche of Maserati rond. Want bij TRIXXO rijdt iedere uitzendkracht die 120 dagen werkt een weekend lang met een Porsche of Maserati!

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels