black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

Maak kennis met onze Area Sales Directors
31 juli, 2019
Deel via:

Doordat TRIXXO Jobs steeds blijft groeien, zijn er ook steeds meer mensen nodig die ervoor zorgen dat alles vlotjes verloopt. Daarom stellen we je graag enkele van onze verantwoordelijken voor. Zij zijn aangesteld als Area Sales Directors.

Ona Dols

Geboortedatum: 01-05-1988
Kinderen:
Zoon van 2 jaar, dochter van 4 jaar
Woonplaats:
Hasselt
Hobby’s:
Fitness
Guilty pleasure:
Andre Hazes Junior
Levensmotto:
Leef, alsof het je laatste dag is

Hoe ben je bij TRIXXO terecht gekomen en wat heb je hiervoor gedaan?

6 jaar geleden ben ik verhuisd van Nederland naar België. Al snel had ik werk in België als kinderverzorgster. Dit werk deed ik voorheen in Nederland ook. In 2016 is mijn zoontje geboren en na mijn zwangerschapsverlof was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn eerste sollicitatie wat ik deed was bij TRIXXO, na 10 minuten kreeg ik telefoon, of ik zo snel mogelijk op gesprek kon komen, 2 dagen erna ben ik mijzelf gaan voorstellen, en met een contract buiten gekomen!

Wat betekent Area Sales Director voor jou?

Samen met de office managers het kantorennetwerk uitbouwen om nog meer resultaat te behalen.

Wat wil je graag bereiken in je functie?

Ik zou graag de office managers willen motiveren en inspireren om hun eigen team aan te sturen en daarmee zoveel mogelijk resultaten te willen halen.

Joke Lybaert

Geboortedatum: 21-01-1989
Kinderen:
Dochtertje van 2 jaar, zoontje van 5 jaar
Woonplaats:
Lint
Hobby’s:
familytime
Guilty pleasure:
Avocado’s en dansen
Levensmotto:
The prime time of your life. Now! Live it

Hoe ben je bij TRIXXO terecht gekomen en wat heb je hiervoor gedaan?

Kristof, de vennoot van TRIXXO Jobs wist mij te overtuigen om eens kennis te maken met TRIXXO. Een eerste gesprek met Frank, de CEO kon mij overtuigen van de positieve, enthousiaste sfeer binnen TRIXXO. Hiervoor werkte ik
4,5 jaar bij Vivaldis waar ik eerst als consulente begonnen was en nadien doorgroeide tot Office Manager van eerst één, later twee kantoren die ik van nul liet groeien tot succesvolle kantoren.

Wat betekent Area Sales Director voor jou?

Een Area Sales Director is in mijn ogen iemand die deel uitmaakt van het team, maar ook het team weet te motiveren en naar nieuwe hoogtes durft te brengen. Dit vooral door de competenties van de consulentes en Office Managers te versterken en de onzekerheden weg te nemen. Zorgen voor een aangename werksfeer waarin iedereen het beste van zichzelf wilt geven en een mooi resultaat wilt neerzetten.

Wat wil je graag bereiken in je functie?

Ik wil de provincie Antwerpen graag op de kaart zetten door een mooie samenwerking te creëren tussen de kantoren onderling en door de teams aan te sturen, te motiveren en te laten zien dat hard werken altijd iets oplevert.

Emily Korst

Geboortedatum: 05-02-1993
Kinderen:
Geen
Woonplaats:
Lommel
Hobby’s:
Bodypump, lezen en wandelen
Levensmotto:
Carpe Diem

Hoe ben je bij TRIXXO terecht gekomen en wat heb je hiervoor gedaan?

Via een online vacature ben ik terecht gekomen bij TRIXXO. Vooral de doorgroeimogelijkheid tot de functie Office Manager, de opstart van een volledig nieuw kantoor te Pelt en het eventueel deel uitmaken van een groeiende en dynamische onderneming sprak me enorm aan. Na een positief sollicitatiegesprek, nu zo’n 2.5 jaar geleden, mocht ik opstarten.

Wat betekent Area Sales Director voor jou?

De functie Area Sales Director zou ik in twee woorden kunnen omschrijven: ‘Coachen en inspireren’ van verschillende teams. Doordat ik mijn job aanvoel als een hobby en dit zodanig overbreng naar de verschillende kantoren zorgt dit in mijn ogen voor een positieve vibe en de nodige gedrevenheid. Mijn levensvisie is nog steeds dat wanneer je iets met plezier doet, behaal je de beste resultaten. Daarom hou ik me iedere dag vast aan het gezegde ‘Carpe Diem’ en probeer ik ervoor te zorgen dat de teams lekker in hun vel zitten.

Wat wil je graag bereiken in je functie?

Mijn doelstellingen zijn om de focus te behouden op talentmanagement om zo de kantoren telkens naar een hoger niveau te laten evolueren. Ik heb geleerd dat wanneer ik de verbondenheid en teamspirit tussen de collega’s bevorder en de talenten van ieder teamlid bundel, dit voor mooie resultaten zorgt. De office managers ga ik blijven inspireren met nieuwe inzichten die ik doorheen mijn carrière heb opgedaan. Dit laatste vooral in sales- en coachingstechnieken. Daarnaast wil ik de uitbreiding van ons bestaand klantenportfolio bevorderen onder onze missie ‘kwaliteit primeert boven kwantiteit’ en onze klanten duidelijk laten merken waarin wij het ‘groene’ verschil maken.

Zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging en enthousiast om het team van Ona, Joke of Emily te vervoegen? Goed nieuws we zijn op zoek naar heel wat nieuwe collega’s over heel Vlaanderen. Alle vacatures vind je hier, maar spontane sollicitaties zijn ook welkom.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels