black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

Nina Derwael wordt het gezicht van TRIXXO
10 januari, 2020
Deel via:

Groot nieuws: de Belgische sportvrouw van het jaar, Nina Derwael, gaat in het Olympisch jaar 2020 samen met ons voor goud!

Nina Derwael kroonde zich in oktober vorig jaar opnieuw tot wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers. De nieuwe slogan ‘Going for Gold’ is dan ook niet toevallig gekozen. Dit jaar staat voor Nina in het teken van de Olympische Spelen in Tokio waar ze voor België één van de grootste medaillekandidaten is. We geloven als dienstenchequebedrijf en HR-groep in jong talent en zien Nina als een hardwerkende, resultaatgerichte jongedame die tegelijk een sympathieke uitstraling heeft. Haar winnaarsmentaliteit matcht met ons DNA en de manier waarop we ondernemen. Net als Nina zijn wij razend ambitieus én actief in de drie landsdelen van België.

Om dat laatste te onderstrepen maken we bij deze ook bekend dat we met de nieuwe overname van All Team Services & AB Clean nu ook in Brussel een belangrijke speler worden in de sector van de huishoudhulpen. Door deze overname verwelkomen we in één klap 413 collega’s, waarvan 400 huishoudhulpen. Zij werken vanuit twee kantoren (Louisalaan in Brussel en de Léon Thédorstraat in Jette).

TRIXXO en Nina, going for gold!

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels