black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

Safety first bij TRIXXO
20 februari, 2019
Deel via:

Als snelgroeiend bedrijf beseft TRIXXO als geen ander het belang van goede werknemers. Door het jarenlang afleveren van maatwerk, is TRIXXO Jobs uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op de uitzend- en selectiemarkt.

Naast de opening van diverse nieuwe kantoren, bewerkt TRIXXO Jobs ook almaar meer domeinen op de markt. De voorbije jaren werd TRIXXO Jobs steeds vaker actief in sectoren met risicovolle werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de bouwsector. De veiligheid van onze uitzendkrachten is voor ons dan ook een belangrijke bekommernis.

Het voorbije jaar stelde TRIXXO meer dan honderd uitzendkrachten te werk in de bouwsector. Dit resulteerde niet alleen in tientallen vaste contracten, maar eveneens in 0 arbeidsongevallen. Onze dagelijkse inzet op preventie en veiligheid op de werkvloer, werd nu bekroond met de toekenning van een VCU-certificaat (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties).

“De veiligheid van onze uitzendkrachten, ons menselijk kapitaal, is voor ons primordiaal. Dit certificaat zien we dan ook als een bekroning van onze inspanningen. We blijven hier uiteraard onverkort op inzetten om onze klanten en uitzendkrachten te ondersteunen bij het creëren van veilige werksituaties”, aldus CEO Frank Vliegen.

Naast het toelichten van onthaalbrochures en werkpostfiches, promoot TRIXXO Jobs actief het behalen van een VCA-attest voor uitzendkrachten: “We bieden onze uitzendkrachten kosteloos een eerste examenkans aan voor het behalen van een VCA-attest. We werken hiervoor nauwgezet samen met diverse erkende examencentra. Daarnaast organiseren we ook opleidingen voor uitzendkrachten die moeilijkheden ondervinden met het examen. Uiteraard blijft het ons streefdoel om ook de komende jaren geen arbeidsongevallen te moeten noteren”, zegt Vliegen.

Met het behaalde VCU-attest opent TRIXXO Jobs ook de deuren van VCA-gecertificeerde ondernemingen. “Tijdens de lopende VCU-procedure hebben we reeds diverse samenwerkingen met VCA-gecertificeerde bedrijven opgestart. Met dit attest willen we onze klantenportefeuille nog verder uitbreiden om ook de overige bedrijven te helpen met het invullen van hun dringende vacatures”, besluit Vliegen.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels