black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

Safety-specialist LevelPlus partnert met TRIXXO Jobs
20 december, 2019
Deel via:

De TRIXXO familie wordt weer wat groter. Onlangs sloten we een partnership met Level Plus uit Goes, Nederland.

Erwin Reijnders, eigenaar van Levelplus en Luc Jeurissen (TRIXXO) hebben met een goed gevoel de hand geschud op de overeengekomen overname door TRIXXO. Beide bedrijven hebben de grote ambitie uit te breiden en hebben elkaar hierin kunnen vinden. In 2020 zal LevelPlus onderdeel uitmaken van de TRIXXO-groep.

LevelPlus (uit Goes) is een organisatie gespecialiseerd in veiligheidspersoneel in de (chemische) industrie en had al enige tijd de ambitie uit te breiden in (zuid) Nederland. De ambitie van TRIXXO is om verder de stap naar de Nederlandse arbeidsmarkt te maken, te groeien in de Safety branche, andere sectoren en hiermee de positie op de arbeidsmarkt te versterken. Dit heeft een directe aansluiting bij de ambities van LevelPlus. Op deze manier wil de organisatie haar positie in de nichemarkt waarin zij zich bevindt versterken.

Levelplus zal in eerste instantie nog vanuit de eigen merknaam opereren. Zaakvoerder Erwin Reijnders is aangeduid als operationeel directeur en staat mee in voor de integratie van Levelplus, en het partnership met Trixxo jobs. Daarnaast krijgt hij de taak om op korte termijn de opleidingsunit verder uit te bouwen. “Met een eigen mobiele opleidingscel willen we lokale vorming mogelijk maken. Op die manier kunnen we nog beter inspelen op de krapte die vandaag heerst op de arbeidsmarkt”, aldus Reijnders

Wij kunnen alvast niet wachten tot 2020!

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels