black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

Teambuilding & communicatie training door Frederik Imbo
18 november, 2018
Deel via:

Op woensdag 14 november is heel het TRIXXO Jobs team opgetrommeld voor een leuke teambuilding-avond.

Enkele weken lang werd iedereen warm gemaakt voor deze avond, door mysterieuze mails van CEO Frank Vliegen. Er werd een leuke avond beloofd met een “mystery guest”. Veel consulenten hadden Sven Nys of Kevin De Bruyne verwacht… Maar uiteindelijk was het Frederik Imbo die iedereen opwachtte.

Het “TRIXXO Jobs treffen” vond plaats bij VOKA Hasselt. Hier werd eerst iedereen getrakteerd op lekkere hapjes en drankjes. Daarna werd er tijd gemaakt voor een 2 uur durende communicatie training van Frederik Imbo. De bekende acteur nam geen blad voor de mond en bracht iedereen de nodige skills bij. Al onze HR-experts zijn tijdens deze 2 uur op een ludieke manier toch een stuk wijzer geworden.

Toch zou TRIXXO, TRIXXO niet zijn, als er achteraf niet tot de late uurtjes nagekaart werd, vergezeld met nog een lekker drankje erbij. De banden tussen de verschillende consultants & office managers werden versterkt en op het einde van de avond werden de tongen ook wat losser… Vol goede moed kon daarna iedereen naar huis gaan, om de dag nadien nog meer mensen te helpen bij het vinden van hun droomjob!

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels