black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

TRIXXO Jobs deelt een luxe wellness arrangement uit aan al zijn nieuwe uitzendkrachten
13 februari, 2019
Deel via:

Valentijn staat weer voor de deur. De perfecte periode om weg te dromen van een date met een glaasje bubbels, een sauna, jacuzzi en nog veel meer luxe. Hier wilt TRIXXO Jobs graag alle “latent” werkzoekenden mee helpen.

TRIXXO Jobs staat ondertussen al bekend om al zijn gewaagde acties. In het najaar van 2018 kondigde TRIXXO nog een stunt aan die heel Vlaanderen met verstomming sloeg. Elke uitzendkracht die 120 dagen via TRIXXO Jobs werkt, gaat een weekend lang in een Porsche of Maserati rijden.

Deze actie kende een groot succes, vertelt CEO Frank Vliegen. “Op onze vorige stunt kwamen er massaal veel reacties.
Uiteindelijk hebben er zich meer dan 800 werkzoekenden aangemeld bij onze kantoren. Zo helpen we mensen met hun dromen waar te maken. Ze krijgen niet alleen de job van hun dromen, maar in dit geval ook nog eens een droomwagen.”

Vanwege dit succes krijgt de actie een vervolg.

“We willen nog altijd gaan voor het waarmaken van mensen hun dromen. Vandaar dat we deze keer gekozen hebben voor een luxe wellness date. Iedereen die 120 dagen werkt als uitzendkracht, na 14 februari, krijgt een luxe wellness weekend aan zee cadeau.
We spreken hier over een verblijf met overnachting in een exclusieve privé sauna met jacuzzi, prachtig zeezicht en verder alles erop en eraan… ook de bubbels zullen niet ontbreken!”

Met de uitspraak “wij gaan tot het uiterste voor onze klanten, om hun vacatures in te vullen” is Frank Vliegen heel duidelijk. Bij TRIXXO Jobs zijn ze niet verlegen om juist dat tikkeltje meer te doen dan een ander uitzendkantoor. De eigen medewerkers van TRIXXO maken hierin al een groot verschil! Iedereen die interesse heeft om zijn of haar droomjob te vinden via TRIXXO kan zich aanmelden voor een date op de website www.werkenloont.be, of bij een lokaal TRIXXO kantoor.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels