black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

TRIXXO Jobs opent 4 nieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen
23 juni, 2020
Deel via:

Met de opening van 4 gloednieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen zetten we onze ambities in Vlaanderen verder kracht bij. In Deinze, Oudenaarde en Lokeren werden de nieuwe vestigingen recent geopend, binnenkort komt daar nog een extra kantoor in Sint-Niklaas bij. Het bestaande kantoor in Mariakerke wordt uitgebreid met 2 nieuwe collega’s.

TRIXXO Jobs opent ondanks coronacrisis 4 nieuwe kantoren in Oost-Vlaanderen

Charlot De Paepe eerste COO TRIXXO Jobs België

Om deze groei in goede banen te leiden mochten we onlangs Charlot De Paepe (37) verwelkomen als COO in ons team. Charlot is afkomstig uit Zele en kan bogen op een lange ervaring in de uitzendsector. Zij zal samen met CEO Frank Vliegen de nationale groei verderzetten. Ondanks de Coronacrisis, die hard op de uitzendmarkt inbeukt, blijven we geloven in groei voor 2020.

Charlot De Paepe: 'Het uitbouwen van het kantorennet van TRIXXO Jobs is één van mijn belangrijkste taken. Onze TRIXXO Jobs baseline is 'Optie vast'. Om die belofte in de praktijk om te zetten, maken we de afstand tussen de jobzoekende en de jobaanbieder zo klein mogelijk. Een verdichting van het kantorennetwerk is daarin een belangrijk element. Voor de jobzoekers is het vooruitzicht van werk in de omgeving een goede motivator. Dat sluit dan weer aan bij onze ambitie om kandidaten voor lange termijn op de juiste plaats te zetten. Optie vast, weet-je-wel. Ook een goed evenwicht vinden tussen het commerciële en het persoonlijke speelt daarin een grote rol. Het beleid van TRIXXO Jobs is erop gericht om een verlengstuk te zijn van het personeelsbeleid van een bedrijf. Dat maakt dat we ons eerder op individueel maatwerk richten, zelfs voor meerdere kandidaten die tegelijk worden geplaatst. Onze selectie is daardoor ook intensief, omdat we onder meer peilen naar de persoonlijkheidsaspecten van kandidaten. Als er tenslotte een match is tussen het bedrijf en de kandidaat, gaan we bij de introductie ook mee naar het bedrijf in kwestie. Het lokaal ondersteunen van de vaste collega’s is een andere hoofdtaak.'

Onze ambities blijven groot. Dat wordt onderstreept door de forse uitbreiding en verdichting van het kantorennetwerk in Oost-Vlaanderen. 'De ligging van onze nieuwe kantoren sluit aan bij de bedrijvigheid in de omgeving. Zo zijn er groeiende industrieterreinen zoals in Lokeren met bedrijven die nood hebben aan goede werkkrachten. Vandaar onze keuze voor een kantoor in Lokeren. Dezelfde redenering geldt voor Oudenaarde en Deinze. En binnenkort openen we een bijkomend kantoor in Sint-Niklaas", aldus Charlot De Paepe.

Lees ook onze vermelding in 'Made-In Oost-Vlaanderen'. 

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels