black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

Vier knelpuntberoepen die al even onveranderd blijven
30 mei, 2020
Deel via:

Solliciteren, het is meestal niet onze meest geliefde bezigheid… Maar wist je dat er jobs zijn waar je bijna meteen gegarandeerd werk vindt?

Wil jij snel een job of een job met werkzekerheid, dan kan je je best richten op een knelpuntberoep. Een knelpuntberoep is een beroep waar werkgevers moeilijkheden hebben om geschikt personeel voor te vinden. Met andere woorden, als jij gekwalificeerd bent voor een knelpuntberoep kan je snel en makkelijk werk vinden.

Er zijn 3 soorten tekorten die leiden tot knelpuntberoepen:

  • Kwantitatief tekort - Er is een te lage uitstroom uit het onderwijs, bijvoorbeeld omdat te weinig studenten die richting kiezen of omdat er geen schoolse opleiding voor bestaat.
  • Kwalitatief tekort - De kandidaten beschikken niet over de gevraagde bekwaamheden.

Vier knelpuntberoepen die al even onveranderd blijven:

Technieker 

Je onderhoudt, herstelt, bewaakt en installeert uitrustingen. Je werkt volgens de veiligheidsregels en de regelgeving. Je kan een technicus zijn in allerlei verschillende sectoren zoals storings- en onderhoudstechnieker, vrachtwagentechnieker, elektromechanieker, … Heb je interesse in een job als technieker? Check dan onze vacatures bij jou in de buurt!

Werfleider

Een werfleider is verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats, materiaal en leidt de werkkrachten. Hij houdt rekening met de financiële middelen en inspecteert de werken, rekening houdend met het opgemaakt bestek. Heb jij de ervaring en talenten die deze job vereist, vind je droomjob hier

Huishoudhulp 

Als huishoudhulp ben je een veelzijdige trots van TRIXXO, zo veel meer dan alleen een poetsvrouw! Wij bij TRIXXO hebben zelf een dienst huishoudhulpen. Heb je interesse om te werken als huishoudhulp, meld je dan aan op onze website.

Administratief medewerker

Ben je een allround bediende? Iemand die zowel communicatief als commercieel aangelegd is, dan is dit de job op jouw maat! Check de vacatures in jouw buurt.

Heb jij interesse in één van bovenstaande beroepen? Contacteer een TRIXXO Jobs kantoor in jouw buurt en maak een afspraak met één van onze ervaren consulenten.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels