black decorative triangle
TRIXXO Jobs

Nieuws

Werken via TRIXXO Construxx, dat loopt gesmeerd
15 juli, 2019
Deel via:

Voor honderden bouwbedrijven in Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen begon afgelopen vrijdag het welverdiende bouwverlof. Ook de uitzendkrachten van TRIXXO Construxx genieten de komende drie weken van vakantie.

Om de vakantie extra goed in te zetten bezorgden we onze uitzendkrachten een leuke attentie. Gepakt en gezakt met heel wat cadeaus trokken we naar de werven. In het cadeaupapier: een TRIXXO mok, pen en zonnecrème! “Vooral dat laatste is heel erg belangrijk”, alsdus Glenn Martens Business Unit Manager bij TRIXXO Construxx. “TRIXXO Construxx hecht erg veel belang een veilig werken en zonnebrand is een belangrijk onderdeel hiervan. Zomerse temperaturen of niet, onze bouwvakkers zijn altijd buiten in de weer. Het is voor hen dan ook des te belangrijk om zich goed te beschermen tegen deze blootstelling.”

Door de vele werfbezoeken van de voorbije dagen houden we ook de vinger aan de pols. We zien en horen wat er leeft op de werven en zo kunnen we zowel onze uitzendkrachten als klanten beter servicen. Figuurlijk loopt alles gesmeerd op de werven, hopelijk vanaf nu ook letterlijk.

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels